Blond & Blauw: producties op maat

Creatief op de werkvloer

Door de ruime ervaring als producent kreeg Blond en Blauw steeds meer te maken met het ontwikkelen van producties op maat. Een groot aantal bedrijven vonden hun weg naar de creatieve werkwijze van Blond en Blauw wat resulteerde in een aantal succesvolle samenwerkingen op de werkvloer.


Festivals, bedrijfsuitjes en commercials

Blond en Blauw speelt in het theater, op evenementen en festivals zoals De Nacht van de 45 Toeren in Paradiso. Maar ook in tv-commercials zoals voor Red Bull, T-Mobile, Rabobank of Cotton.

Speciale productie’s maakte zij al voor het bedrijfsleven en overheid zoals o.a. voor VA de Jongens, Philips, Roche, Rijkswaterstaat, NS, Connexxion, woningcorporatie Het Oosten en de Kamer van Koophandel.

Verder werkte zij samen met locatie’s zoals oa Bioscoopcomplex Cinemec (Ede), West Indisch Huis (Amsterdam ), The Tides (Overveen), restaurant Engels (Rotterdam), Hotel Igesz (Schagen) en het Zuiderzeemuseum (Enkhuizen).

En zij speelde op festivals zoals o.a. de Parade (Amsterdam), Karavaan (N-H ), Oerol (Terschelling), Festival Sonsbeek Avenue (Arnhem), the Gay & Grey pride, (Amsterdam) Buitenblik festival (Zevenaar), Theatervloot /Drommedaris (N-H), Kunst tot de nacht (Alkmaar), Totaalfestival (Bladel) en het Open Haven Festival (Amsterdam)

Nu ontwikkelt Blond en Blauw speciale shows in o.a. Paleis van de Weemoed met Paleis Burlesque Dinnershows.

optreden in tv-commercial Rabobank


Meer informatie

via:
of bel Wilma Bakker op 06-21224920.

Luister & kijk Commercials

YouTube logo

Red Bull Waarzegster

(15 seconden)

YouTube logo

T-MO & Friends

(3 Min 39 seconden)

YouTube logo

Cotton

(30 seconden)

YouTube logo

Rabobank

(35 seconden)

Song voor Rabobank

(download: 1,3 mb)